Aanvullende diensten en voorwaarden

Een persbericht maken met de generator van NewsMarker is geheel kosteloos. We hopen met de tool heel veel mensen te helpen met het verkrijgen van publiciteit. Bovendien bewijzen we de redacteuren op nieuwsredacties een dienst. Die zijn minder tijd kwijt aan het schrijven van eenvoudige berichten en aan het opvragen van ontbrekende informatie.

Standaard krijgt de gebruiker het persbericht in zijn of haar mailbox. We bieden gebruikers een aantal aanvullende diensten, waarmee de kans op publicatie sterk toe kan nemen. Sommige daarvan kosten geld. Hier een overzicht van de belangrijkste diensten van NewsMarker:

Persbericht publiceren op NewsMarker.nl

U kunt ervoor kiezen om uw persbericht te laten publiceren op NewsMarker.nl. Dit vergroot de vindbaarheid van uw persbericht. Bovendien is het eenvoudig om een link naar de online versie van het persbericht te delen via bijvoorbeeld; mail, social media en WhatsApp. Het publiceren van een persbericht op NewsMarker.nl kost op dit moment geen geld. U kunt als gebruiker kiezen of het bericht met of zonder contactgegevens (noot voor de redactie) online komt.

Persbericht verzenden

Een persbericht maken is één. Maar er vervolgens mee in de publiciteit komen is een ander verhaal. We helpen u dan ook graag met het versturen van het persbericht naar de juiste redacties. We vragen hiervoor een kleine vergoeding. Zie prijzen in de prijslijst onderaan deze pagina. We doen ons uiterste best maar bieden GEEN garantie dat het bericht ook geplaatst zal worden door de redacties waar we het bericht naartoe sturen.

Persbericht herschrijven

Eerlijk is eerlijk. De persberichten die we geautomatiseerd genereren zijn vrij simpel van aard. In veel gevallen voldoen de persberichten, maar het kan zijn dat uw persbericht beter tot zijn recht komt als er even ambachtelijk aan gesleuteld wordt. In één van de laatste stappen van de NewsMarker persberichten generator geven we je twee opties:

 1. Herschrijven op basis van de ingevulde informatie + website.
 2. Herschrijven op basis van een telefonisch interview.

Voor beide opties zetten we een tekstschrijver en/of journalist in, die het persbericht onder handen neemt. De eerste optie is het meest voordelig. Voor de tweede optie wordt u opgebeld voor aanvullende vragen en quotes om het persbericht extra aantrekkelijk te maken. Zie prijzen in de prijslijst onderaan deze pagina.

Fotograaf voor persbericht

Een goede foto meesturen kan het succes van een persbericht maken, maar ook breken. Als u de optie aanvinkt om een foto te laten maken, dan wordt u kort na het genereren van het persbericht gebeld door een fotograaf die een afspraak met u maakt voor een fotomoment. Zie prijzen in de prijslijst onderaan deze pagina.

Video bij persbericht

Om uw persbericht kracht bij te zetten kunt u een video laten maken waarin alle opties audiovisueel worden toegelicht. In de NewsMarker persberichten generator geven we u ook de optie om een videolink mee te zenden. Dit kan bijvoorbeeld een bestaande bedrijfsvideo zijn. Als u de optie aanvinkt om een video te laten maken, dan wordt u kort na het genereren van het persbericht gebeld door een videomaker die een afspraak met u maakt voor een videoshoot. Zie prijzen in de prijslijst onderaan deze pagina.

Prijslijst NewsMarker aanvullende diensten

Dit zijn tijdelijke prijzen in verband met de recente lancering van de NewsMarker persberichten generator.

 • Automatisch persbericht genereren €0,-
 • Persbericht in mailbox ontvangen €0,-
 • Persbericht publiceren op NewsMarker.nl €0,-
 • Persbericht verzenden €10,-
 • Persbericht (her)schrijven basis €80,-
  o.b.v. aangeleverde informatie en website. Eén correctieronde.
 • Persbericht herschrijven uitgebreid €120,-
  o.b.v. telefonisch interview. Eén correctieronde.
 • Foto laten maken bij persbericht €70,- + €0,22 per km vanaf 4631
 • Video laten maken bij persbericht €220,- + €0,22 per km vanaf 4631

Tot slot nog een aantal belangrijke voorwaarden op een rijtje:

 • Geüploade teksten en beelden moet rechtenvrij zijn.
 • Geüploade teksten en beelden gebruiken we voor uw en onze promotie.
 • We bieden géén plaatsingsgarantie bij het verzenden van persberichten.
 • Het staat NewsMarker vrij om berichten te weigeren of aan te passen.